Blog yang mengandungi berbagai berita dan informasi terkini yang hangat dan panas..

Lisdawati tetap pertahan suaminya Fauzi Nawawi

on Friday, 11 October 2013


“ITU semua gosip. Malah saya sendiri sudah lali dengan gosip sebegini,” ujar Lisdawati berhubung dakwaan kisah skandal yang tersebar antara suaminya, Fauzi Nawawi dan bintang realiti Noni AF5.

Hakikatnya, bukan sekali Fauzi dikaitkan dengan skandal bersama wanita lain kerana selain aktres seksi, Zarina Anjoulie Lavocah, pelakon 'Orang Minyak' ini pernah mengejutkan dunia siber setelah hubungannya bersama seorang wanita tersebar menerusi sebuah blog hiburan. 

Bagaimanapun sebagai isteri, Lisdawati, tidak mudah melatah. Masih meletakan kepercayaan tinggi terhadap suaminya itu, pelakon KL Menjerit ini menganggap ianya sebahagian dari lumrah bergelar selebriti. Malah tetap  mempercayai Fauzi.

“Semua orang dah kenal Fauzi sebagai pelakon dan  pengarah, malah saya tahu Fauzi seorang yang peramah.

“Bagi saya, selagi tahu membawa diri ketika bergaul, tiada masalah yang akan berlaku.

“Lagipun, isu terkait ini bergantung kepada dua-dua pihak. Jika hanya sebelah pihak, perkara seperti ini tidak akan timbul,” katanya.

Memandang perkara itu secara positif, pemilik nama sebenar Nisdawati Nazaruddin ini, mengakui suaminya itu memang pernah bekerjasama dengan Noni dan dia menganggap hubungan mereka sekadar rakan sekerja sahaja.

“Saya tahu mereka memang bekerjasama, tetapi hairan juga bagaimana kisah ini boleh timbul.

“Mungkin kemesraan mereka itu disalah anggap oleh orang sekeliling,” katanya.

Sementara itu, menerusi sebuah akhbar (bukan Sinar Harian) Noni atau nama sebenarnya Nonny Nadirah Zainuddin, menafikan hubungan yang terjalin antara dia dan Fauzi.

Menurut Noni, dia mula mengenali aktor itu secara rapat setelah diajak menyertai program Jelajah Festival Filem Malaysia dan hubungan mereka tidak lebih dari rakan kerja.

Sumber
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment