Blog yang mengandungi berbagai berita dan informasi terkini yang hangat dan panas..

"Bukan Saya Yang Nak Kahwin" - Tasha Mansahar

on Tuesday, 30 August 2016


PETALING JAYA: Penyanyi Tasha Mansahar menjelaskan tindakannya menulis dalam ruangan komen di beberapa Instagram milik perancang majlis perkahwinan bukanlah untuk dirinya.

Nur Nadia Natasha Mohd Manshahar, 23,berkata, sebaliknya, ia adalah untuk membantu rakan baiknya yang ingin mendirikan rumah tangga dan mengadakan sebuah majlis.

"Betul saya ada bertanya tentang pakej-pakej perkahwinan di beberapa laman Instagram pengurus majlis, namun bukanlah saya yang nak kahwin tetapi kawan baik saya.

"Saya ni kadang-kadang lupa saya ni artis itu yang komen tanpa fikir panjang sehingga ada menyangka saya pula yang ingin berkahwin. Saya tolong kawan saya kerana dia tidak berapa aktif laman sosial," ujarnya kepada mStar Online.

Tasha menjawab khabar angin bahawa dia bakal menamatkan zaman bujang dan sedang merancang untuk mengadakan sebuah majlis perkahwinan.

Tambah penyanyi lagu Ragu-Ragu ini berkata, buat masa ini dia masih belum mempunyai sebarang perancangan untuk berkahwin terutama dalam masa terdekat.

Jelas Tasha, dia masih lagi cuba untuk menyesuaikan diri dengan jadual baharu selepas memulakan tanggungjawab sebagai seorang guru di sebuah sekolah di Melaka.

"Saya akan berkahwin tapi bukan dalam masa terdekat ini. Sekarang belum masanya kerana saya terlalu sibuk dengan kerja."Saya masih menyesuaikan diri dengan tugasan hakiki sebagai guru dan masa sebagai penyanyi. Biasanya hanya hujung minggu sahaja yang boleh untuk aktiviti nyanyian," ujarnya.

Bagaimanapun, Tasha berkata, jika benar ingin berkahwin, dia tidak akan merahsiakan perkara baik itu kepada umum.

Sumber : Mstar
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment