Blog yang mengandungi berbagai berita dan informasi terkini yang hangat dan panas..

Izzue Islam tipu Peminatnya?

on Saturday, 21 September 2013

Izzue Islam

@ ] izzueislam salam cik/puan @salbiahazma ,sy nk mohon maaf kerana sy xtahu menahu pasal ganti rugi awak tu.jadi saya sarankan awak buat laporan polis & kemukakan segala bukti.jika perlu sy turun untuk membantu siasatan,sy akan turun.mohon selidik dahulu dgn siapa awak berurusan yer.thanks.   6min
[ @ ] cikdba Depa kadang saja nak jatuhkan artis. Banyak sabaq nohh.  5min
[ @ ] linadrenalin Eiiiii....dah kenapaa perempuan ni. . Eiiii  5min
[ @ ] marisyasyazlin Ya allah   4min
[ @ ] izzue_8990 Kalau sy.. sy nak @izzueislam turun..hukhik.. sb nak sgt jmp @izzueislam :* ... minat gila  4min
[ @ ] mallarizzi Kn @izzueislam dh bgtau kt meletop yg dia tak tau psl tu...  4min
[ @ ] nonieyskye Sabar @izzueislam berani kerana benar..  4min
[ @ ] t_zehan Nak @izzueislam trun coz nk brgambar bersama je...hehehee  3min
[ @ ] aimanajwa Ya Allah, sbr je la ngn org cenggini.  2min
[ @ ] ainism_ dulu izzu ad ckp ad pihak yg gunakan nama die utk jual brg online..  2min
[ @ ] ikaamanina @salbiahazma lain kali selidik dulu kak. yg akak pun satu hal nk beli tu agak2 lah tgk dulu official ke tidak account nya. tak psl ke tipu. ni padahnya. @izzueislam ni artis byk lah nk mengafake dia  2min
[ @ ] hanezsuraya Gulp!!!! Tetibe jer.. Xpayah layan  2min
[ @ ] azirahalyanie Kot yea pun ade mslh dgn @izzueislam . Settlekn scra personally laa @salbiahazma . Tk prlu nak jatuhkan air muka orang.  50s
[ @ ] annanuna89 Huh????aiyo..mcm2 ragam..  33s
[ @ ] weirdberry Dye nk ramaikan dye punye followers laa tu... Tu pasal nye komen kat insta. Hahahaha  26s
[ @ ] hajarsamsuri Itu taktik nak dpt attention izzue islam... mcm2 la...  19s
[ @ ] aisyahothmann Tah apa2 la perempuan ni....  13s
[ @ ] qaylaa_shope Haaaahaaaa alahai .tetibe jek  7s
\p/s: Macam kes orang menyamar sebagai Izzue aje ni.. Patutnya orang ini buat report polis dan bukannya bising di Instagram sahaja.

Sumber 
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment