Blog yang mengandungi berbagai berita dan informasi terkini yang hangat dan panas..

Uqasha Senrose Sedia Terima Tajaan Untuk Majlis Kahwinnya

on Saturday, 25 January 2014


PETALING JAYA: Pelakon Uqasha Senrose sudi menerima apa juga tajaan mana-mana pihak untuk majlis perkahwinannya dengan aktor Pekin Ibrahim yang dijadualkan pada tahun ini.

Uqasha, 21, berkata, sejak berita perkahwinan mereka diketahui umum ada beberapa pihak telah tampil untuk memberikan tajaan namun dia masih belum membuat sebarang keputusan.

"Alhamdulillah ia adalah satu rezeki apabila ada pihak yang sudi untuk menaja perkahwinan kami tetapi perbincangan secara serius perlu dibuat terlebih dahulu bagi mengelakkan sebarang masalah pada kemudian hari," katanya kepada mStar Online.

Uqasha bagaimanapun memberitahu dia masih belum dapat memberitahu tarikh sebenar perkahwinannya dengan Pekin buat masa ini.

Dalam pada itu, Uqasha berkata, dia berhasrat untuk mengadakan majlis resepsinya berkonsepkan dalam taman tetapi dalam suasana sederhana sahaja.
Pasangan ini masih belum bersedia untuk mengumumkan tarikh pernikahan mereka kepada umum buat masa ini.

Jelas Uqasha, dia dan bakal suaminya telah mula membuat persiapan untuk perkahwinan mereka kerana mahu memastikan majlis yang bakal diadakan itu berjalan lancar tanpa masalah.

"Persiapan kena mula daripada awal kerana tidak mahu kelam kabut nanti. Malah keluarga juga banyak membantu menguruskan perkahwinan kami.

"Jadi tidaklah rasa tertekan sangat kerana ketika ini kami berdua sibuk dengan aktiviti masing-masing," katanya.

Tambah Uqasha, walaupun berasa bimbang untuk menempuh alam perkahwinan nanti namun dia telah bersedia untuk menggalas tanggungjawab baharu itu nanti.

Dalam perkembangan lain, Uqasha berkata, dia kini lebih selesa menguruskan kerjaya seninya sendiri selepas kontrak bersama syarikat Metrowealth International Group (MIG) tamat.

Kata Uqasha, walaupun tidak mempunyai syarikat pengurusan namun dia mengambil peluang ini untuk mempelajari menguruskan kariernya sendiri dan menjadi lebih matang.

Sumber
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment